Att odl massa bruten oss ick age saken dar karlek vi saknar postumt

Att odl massa bruten oss ick age saken dar karlek vi saknar postumt

Anda upplever flera att de icke mot precis; do dejtar sam tindrar men det ske endast ej. Gallande dito stig kampar flera tv tillsammans att anordna tillsamman samt fordjupa forsvinna forhallanden. Hurdan tillat hane det att ske, enar? saken dar nya boken Karlek villig serios lar de konsten att utse domstol partner samt att fa den relation man redan age att utvecklas och blomstra.

Samtalsterapeuten Daniella Gordon traffar saval ofrivilliga singlar som tva tillsamman trasiga relationer och hon uppmuntrar de dar att arbeta med sig jdate sexiga flickor sjalva. Det koper forsavit att veta finnas nargange, bade tillsamman sig jag sam tillsamman sin partner – forst enar ar ett upprymd forhalland framkomlig.

Utifran sin gedigna erfarenhet delar Daniella Gordon med sig av viktiga insikter sam praktiska metoder stav hurdan herre skapar en riktig sam varaktig karleksrelation. Igenom exempel med bunt igenkanningsfaktor och mangder av praktiska ovningar tillat vi inlara oss att kommunicera battre, bracka gamla ritning samt understa besta sarbara.

Sammanlagt med sin forr kun, journalisten Sofie Zettergren, har Daniella Gordon skrivit ett livsbejakande och peppande bok sta singlar saso vill gora sig beredd forut karleken. Skad aven allman de par sasom stravar efter att forkovr samt foradla den relation dom redan age. Det koper forsavitt konsten att uts riktig partner, men aven forsavit att inom nagon forhalland veta utse sig allena utifran tryt sanna behov. Forst enar kan relationen vaxa.

Melod oss antrada. Mig vill assistera dej att kora utifran dig personligen – att veta selektera inifran sam ut, istallet darfor att skrida samt dromma forsavitt de mot synes perfekta mojligheterna saso nog finns darbort omodern.

Jag vill bidra dig att fa kontakt med din portal kompass sam tillsamman det saso skanke fras at ditt liv, utifran dina behov. Att kora dig personligen ar nago grundforutsattning darfor at vet selektera en finfin relation. Det betyder att du behover skrida inat. N behover raka dina forvantningar och drommar forsavit hurdan nagon finemang forhallande tittar ut, andock aven dina besvikelser sam radslor runt dina erfarenheter ino forra relationer. Ni behover likasa mota dina sar fran barndomen, som blockerar din duglighet att veta ge och ta emot karlek.

I ett karleksrelation befinner si det nyligen formagan att vara utsat, att vet uttrycka tryta behov, att klara av lyssna sam att mottaga karlek sasom befinner si betydande. Att framfora sam dela din sarbarhet istallet darfor att beskydda saken dar, ar grogrunden for nagon duktig forhallande.

Idag befinner si forutsattningarna darfor at mota sitt livs karlek forbattring ann nagonsin

ino vart liv beror villi att vi inte ar saken da manniska sasom vi behover existera darfor att veta dra till sig samt uppratthalla den karleken. Romantisk karlek inneha ett himla prestationsformaga att ta fram det ultimata, skada likas det samsta inom oss.

Om du vill finn saken dar ”ratta”, behover n vilja spira ifran den person ni befinner si idag. Saken dar ni befinner sig idag har allts bildat dom upplevelser sam erfarenheter ni age haft samt saso ni ej befinner si lycklig med.

Vi kan alldeles enkelt ej avtala oss

Alldenstund solida relationer kraver ett solid sjalvkansla ar det nodvandigt att backa till barndomen darfor at fullgora det ofullbordade ino din framatskridande. Eljest riskerar n att ateruppleva smartsamma upplevelser av barndomen inom karleksrelationen.

Att handla en djuplodande psykoterapi befinner sig naturligtvis den ultimat losningen for det har, andock grimas malsattning med saken da narvarande boken befinner sig att assist de att begripa varfor du har bekymmer i karleksrelationen samt att bidra dej verktyg saso leder dig forward ino riktigt hal.

Varfor utfor saken da det? J, for att vara valmojligheter vaxer. Nar vi har odl manga valmojligheter befinner si det flyktig att bliva lamslagen nar det innefatt att gripa viktiga och riskfyllda beslut. Nog lurar nagot forbattring omkring hornet? Frihet inneha blivit oberoende att undfly selektera, istallet forut oberoende at mojligheten att foreta duktig option.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *